P&M Jansen Transport viert 30-jarig jubileum

Tholen – Zaterdag 18 mei vierde P&M Jansen Transport een feestje ter gelegenheid van haar 30-jarig bestaan. “We hebben lang getwijfeld of we het moesten vieren, maar zijn blij dat we het toch hebben gedaan. Het was een fantastisch feest met een goede opkomst en we hebben geweldig genoten”, vertelt Jeffrey Jansen.

“Alle gasten kregen een mok mee naar huis met een karikatuur erop van mijn vader Peet en broer Marco erop, die het bedrijf gestart zijn in 1994.”

“Ook staat er een tekst op die onze Rotterdamse werkwijze wel omvat: ‘Mouwen opstropen en je muil houden’. De gasten hebben dit met een grote glimlach ontvangen.”

We werden verrast door de chauffeurs met een mooie bedrijfsfilm met dronebeelden tijdens hun werkzaamheden op Handelscentrum Barendrecht en een prachtige foto van onze auto’s met daarboven onze overleden broer Marco Jansen”, vervolgt Jeffrey.

“Ook werden mijn broer Dennis, de chauffeurs en ik door mijn vrouw Nicole verrast met een magazine vanwege ons 30-jarig jubileum (drie maanden online beschikbaar).

Bron: www.agf.nl/article/9628132/p-m-jansen-transport-viert-30-jarig-jubileum/